T&A CONSTRUCT SRL este o companie cu capital integral privat, compania noastra a fost fondata in 2004 de catre inginerul Pintea Tiberiu. Obiectul de activitate al firmei este execuţia instalaţiilor de gaze naturale, reţele termice, reţele de climatizare, instalaţii sanitare, canalizare, montajul echipamentelor şi instalaţiilor termomecanice în centrale termice . Orientarea spre segmentele actuale de piaţă este motivată de dorinţa de a oferi clienţilor din România soluţii tehnice de înalta performanţă şi la preţuri accesibile.

 

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra. Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand chiar si o colaborare cu alte societati din tara sau de peste hotare. Am intrat in scena entuziasti si bine pregatiti, pentru a oferi o alternativa consumatorilor pretentiosi de pe piata instalatiilor: alternativa T&AConstruct.

Am inceput cu lucrari simple si am crescut in ciuda declinului industriei de constructii in contextul situatiei economice dificile din 2008 incoace.  Am ajuns sa colaboram azi, cu nume cu rezonanta din peisajul industrial clujean și de asemenea, sa ne asumam responsabilitati mari. Viziunea noastra este sa ne dezvoltam in fiecare zi, sa invatam din fiecare experienta si sa devenim in viitor o companie care sa ofere solutii complete in instalatii, la cel mai inalt nivel tehnologic.

Atitudinea ne diferentiaza. Exigenta fata de noi insine, defineste mentalitatea echipei. Respectul fata de client, cerintele lui si termenele contractuale vin din respectul  de sine. Venim permanent in intampinarea cerintelor clientului si gasim impreuna solutile optime, pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti de lucrare si de colaborarea cu T&A Construct.

 

Apelati la noi, alegeti exigenta T&A Construct.